,,Drago mi je što sam postala dio nagrađivanog americana country benda i radujem se budućim pjesmama i nastupima. Očekujem da ćemo do kraja godine snimiti još nekoliko singlova, te se kao i do sada pokazati u pravom svijetlu, što naposlijetku publika i očekuje od nas. Nadam se da ću svojim izvedbama dati jednu novu dimenziju izvedbe, što me u svakom slučaju raduje“ – kazala nam je sa zadovoljstvom nova pjevačica grupe 058, Monika Kralj.

,,Jako smo zadovoljni i veselimo se prvom singlu sa Monikom i drago nam je što ćemo nakon godinu dana zajedničkih nastupa objaviti singl. U svakom slučaju svojim nastupima u živo, unijela je lepršavost i svježinu” – kazao nam je frontman grupe, Branko Mamut.

Kao što znamo nagrađivani americana country bend 058 do sada se široj javnosti, između ostalih, predstavio sa pjesmama Ljeto, Mala zvijer, Nova priča, Vrijeme, Glas proljeća, a posebnu pažnju slušatelja je privukla pjesma koju su prošle godine snimili sa Damirom Duplančićem Duplim , Da mogu hodat po moru.